Divin i pasta lærredsprints
Det er et lidet kendt faktum uden for litterære kredse, at den store franske forfatter Alexandre Dumas, som skrev De tre musketerer og Greven af Monte Cristo, også var forfatter til en af de mest omfattende og berømte bøger i den kulinariske verden. Denne bog hedder Les Grande Dictionnaire de Cuisine eller Den store madordbog. I den findes nogle af de mest praktiserede klassiske teknikker til tilberedning af mad, som kokke har brugt i århundreder. Photowall lader dig nyde smagen med "Pesto" i sin vidunderlige kollektion af pasta lærredsprints. Dette billede viser denne lækre pastaret, der har nudler og en sauce lavet af malet persille, pinjekerner og olivenolie. Hæng disse pasta lærredsprints op på væggene i din stue, og gør dem til et fint midtpunkt, der vil vække livlige kulinariske diskussioner. Diskuter med din familie og dine kære om, hvilken madlavningsmetode der er den bedste, med disse fantastiske pasta lærredsprints omkring dig. Selv dine børn vil få øjnene op for den saftige og gode smag af disse måltider, når du introducerer dem til den fine madverden med disse pasta lærredsprints.
Distinktion i pasta lærredsprints
Michelin-stjernen er en anerkendelse, der gives af et meget strengt selskab af gourmander, som kun tildeler den til de bedste kokke og restauranter i verden. At have en Michelin-stjerne svarer til at besidde en Congressional Medal of Honor i den militære verden. En stjerne betyder, at man er en fantastisk kok, to stjerner betyder, at man har en næsten overjordisk dygtighed, mens tre stjerner er et niveau af dygtighed og talent, der kun er forbeholdt guderne. Photowall giver dig mere at nyde i vores fine serie af pastalærredsudskrifter. Disse billeder skildrer de unikke og særskilt smagfulde retter, som har været Ceasars efterkommeres stolthed. De fortæller os også, at enkle basisvarer og ydmyge drikkevarer stadig kan skabe en atmosfære af appetit og overflod. Der findes praktisk talt ingen tilberedning, der er så simpel, at den ikke kan vække en følelse af appetit hos de mennesker, der tager del i den. Giv disse pastaprint på lærred en æresplads oven på dit soveværelse, og få altid en hyggelig og varm atmosfære i dit soveværelse. Du og dine kære kan stirre på disse pasta canvas prints i timevis.
Unik og tilfredsstillende
Lige siden mennesket for første gang lærte at blande pasta med sauce og kød, har den kulinariske verden opfundet stadig mere kreative teknikker til at præsentere mad på bordet. Fra brugen af kul og træ til at give kødet en særlig smag, til brugen af forskellige slags vine til madlavning, til brugen af krydderier og krydderier, synes der ikke at være nogen ende på udviklingen og fremskridtene inden for denne italienske madkunst. I moderne tider er ild ikke den eneste måde at tilberede mad på. Elektriske komfurer er dukket op for at gøre deres indtog i køkkenet. Induktionskogeplader, der anvender elektromagnetisk strøm, sparer tid og kræfter ved tilberedning af måltider. Og i det sidste årti er en anordning kaldet sous vide blevet brugt til at lave mad ved lave, faste temperaturer, der garanteret forsegler smagen af marinader og krydderier. Ved at tilberede med dette apparat er du også sikker på, at kødet er gaffelmørt og jævnt tilberedt indefra og ud. Menneskeheden er i hvert fald kommet langt fra at dreje nudler på en gaffel og smøre dem med sauce. Disse pastaprint på lærred skal minde os om den rige historie og den store fremtid, der venter os i mad.